Μαρούλι σχάρα με μπλέ τυρί και μπέικον


Συστατικά



6 λωρίδες μπέικον
2 κουταλιές της σούπας. ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας. μπαλσάμικο ξύδι
2 κουταλιές της σούπας. σάλτσα Worcestershire
5 κεφάλια μαρούλι,
αλάτι,  μαύρο πιπέρι
μπλε τυρί, τριμμένο
Οδηγίες
Τηγανίζουμε το μπέικον σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει τραγανό, μεταφέρουμε το μπέικον σε ένα πιάτο, σε ένα μπολ προσθέστε το λάδι, το ξύδι, και  το Worcestershire? ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει και το αφήνετε στην άκρη.
Ψήστε στο μαρούλι στη σχάρα περίπου 4 λεπτά, τοποθετήστε το στο πιάτο με το μπέικον, περιχύστε τη σάλτσα και πασπαλίστε με μπλέ τυρί.
Source: http://www.saveur.com/article/Recipes/Grilled-Romaine-Salad